Om oss

Om oss

Välkommen till Miljöbygg!

Miljöbygg startades 2008 av Börje Svensson. Sedan dess har vi varit en entreprenör att lita på. Vi bygger med kvalitet i hela Kronobergs län.

Våra kunder är industriföretag, kommuner och kommunala bolag och vi anpassar oss väl efter våra kunders önskemål. Bland våra projekt finns ett antal industribyggnader, hallar, skolor och kontor.

Vi åtar oss alla typer av entreprenader där vi håller i trådarna från början till slut. Tack vare ett brett nätverk av samarbetspartners väljer vi alltid rätt kompetens beroende på uppdraget. Det innebär en hög kvalitet på våra uppdrag och en kostnadseffektivitet för kunden.

Vi utför stora och små entreprenader

Miljöbygg utför små och stora entreprenader på totalentreprenad. Gedigen erfarenhet, yrkesskicklighet och ett brett nätverk av underentreprenörer gör oss till en heltäckande samarbetspartner. För oss på Miljöbygg är det viktigt att slutresultatet håller hög kvalitet. Och om arbetet fortlöper smidigt och effektivt blir det färdiga resultatet bättre. Därför strävar vi efter att ha en öppen och nära dialog med beställaren och använda oss av yrkesskickliga hantverkare.

Vi bygger alla typer av prefabricerade byggnader

Vi är särskilt duktiga på byggnader med prefabricerade byggelement, där vårt kunnande och vår långa erfarenhet ofta resulterar i kreativa lösningar som ger en smidig och kostnadseffektiv produktion. Vi använder ofta färdiga stomsystem. Prefabricerade byggelement i kombination med kreativa och ibland okonventionella lösningar ger både hög kvalitet och konkurrenskraftigt pris. Resultatet blir hållbara byggnader, exempelvis en industribyggnad eller en idrottshall.

kundkont

Ett nära samarbete med kunden

Vi jobbar nära kunden med starkt fokus på kundens önskemål och krav. Det faktum att även företagsledningen har lång praktisk erfarenhet av våra verk- samheter innebär att vi ofta ser lösningar som andra inte ser. Vi kan på ett tidigt stadium förutse problem och föreslå alternativa lösningar. En annan fördel är att vi snabbt kan tidsbestämma och kostnadsberäkna speciallösningar, ge snabba, konkreta besked och – inte minst – bidra med värdefulla tips och råd.

För oss är säkerheten A och O

Eftersom vi bryr oss om både kunden och hantverkarna lägger vi stor vikt vid säkerheten kring arbetsplatsen. Det är viktigt att alla hantverkare är behöriga och följer gällande lagar och förordningar. Vi är medlem i ID 06 och har utbildning i bland annat BAS U och BAS P.